Chlorella 1000st Nu 10 Euro KORTING
Aanvraagformulier Producten
Heeft u een vraag over een product of over ons assortiment, dan kunt u die vraag hier stellen.
Wij beantwoorden uw vraag dan zo snel mogelijk.
Alle dagen geopend:

maandag t/m zaterdag:
9.00 tot 18.00uur
zondag:
10.00 tot 18.00uur


Sluitingsdagen:
25 december en 1 januari
info@lindesluis.nl
Iriscopie/Gezondheidstest

 data's:    9-november 2015      1-februari 2016     verdere data's volgen

Laat uw gezondheid testen

 Deze informatie is bedoeld voor mensen met chronische of langdurige klachten of zij die dit willen voorkomen. Om dat te kunnen beoordelen is specifieke kennis, ervaring en inzicht vereist. Door een nauwe samenwerking met natuurgeneeskundig therapeut dhr. Aat Barendrecht zijn wij in staat de juiste diagnose te stellen.

 Mogen wij u voorstellen:
natuurgeneeskundig therapeut  
dhr. Aat Barendrecht


Bij chronische of lang durige klachten is er meestal een diagnose bekend die gesteld is door de huisarts of de specialist. De therapeut kan deze diagnose beoordelen op persoonlijke ken merken.

 Persoonlijk advies

Iedereen heeft zijn eigen karakter, zowel lichamelijk als geestelijk. Dat vereist een persoonlijk advies. Dit advies kan verkregen worden door middel van een gezondheidstest met gespecialiseerde meet apparatuur, ook wel elektro-acupunctuur genoemd, of door middel van iriscopie.

 Gezondheidstest

De meest moderne methode voor een vertrouwd advies is de gezondheidstest door middel van elektro-acupunctuur. Verrassend snel krijgt u inzicht in uw persoonlijke klachten. De methode is geheel pijnloos. Bij gezonde mensen heeft de test een preventieve werking. In een oogopslag ziet u hoe uw gezondheid ervoor staat. Ook is het mogelijk om op deze manier uw natuurlijke aanleg voor eventuele klachten tijdig te onder kennen. 
Erfelijke eigenschappen, zoals persoonlijke aanleg en sterk emotionele ervaringen kunnen ook een rol spelen. De gezondheidstest werkt als volgt; eerst wordt, door middel van vaste meetpunten aan de vingers, het functioneren van de lichaamsstelsels en organen gemeten. De meetapparatuur bestaat uit een zwakke stroombron, een weerstandsmeter en twee elektroden.

Vervolgens wordt het middel getest dat het best bij uw lichaam past. Zo kan precies  vastgesteld worden hoe u op een middel reageert.

Het voordeel van deze methode is dat tijdens vervolgconsulten het resultaat van de medicatie duidelijk kan worden vastgesteld.

 Iriscopie

Iriscopie is een veel gehanteerde methode om tot een betrouwbaar gezondheidsadvies te komen. De iris onthult vele tekens, zowel structuur- als kleurveranderingen, pigmenteringen, speciale lijntjes, stipjes enzovoorts. Vrijwel ieder orgaan komt in de iris op een vaste plaats aan de oppervlakte, nauwkeurig gerangschikt volgens de wijzers van de klok.
Maar ook de vorm van de pupil, de conditie van het oogwit, het verloop en de vorm van de adertjes in het oogwit, dragen bij tot een verantwoorde diagnose. Iriscopie is daarom een belangrijk hulpmiddel voor de natuurgeneeskundig therapeut.